Huset med udsigten

Huset med udsigten

I efteråret 2017 lykkedes det os at købe vores drømmehus, bare 100 meter fra hvor vi boede før. Vi har tit gået tur forbi huset og jeg har altid tænkt at dét hus var der noget særligt ved. Jeg kan ikke forklare præcist hvad, for huset var mørkt, slidt og trængte gevaldigt til en kærlig hånd. Men på en eller anden måde har det altid talt til mig. Da den ældre dame som boede i huset så dødede, blev huset sat til salg og vi besluttede os hurtigt for at få en fremvisning. Det gamle slidte hus overraskede os på alle måder, da vi kom indenfor. Det var stadig meget mørkt og det var ikke blevet vedligeholdt i mange år, det var tydeligt at se. Men mulighederne kunne vi se med det samme. Og så var der udsigten – kig til sø og skov. Vi var solgt!

Men… mange ting skulle flaske sig før det kunne blive vores. Først og fremmest skulle vi blive enige om en endelig pris med sælger. Efter noget tid med lange prisforhandlinger og masser af is i maven, lykkedes det så og vi fik lavet en købsaftale. Så nu manglede vi “bare” at få solgt det hus vi havde i forvejen, ellers var banken ikke rigtig med på ideen. Det gjorde vi så og ovenikøbet på kun 9 dage. Over al forventning og uden at vi nok selv på noget tidspunkt havde turde tro på, at det kunne lade sig gøre, gik drømmen i opfyldelse! Alting flaskede sig.

Nu bor, lever og renoverer vi her på livet løs. Det er en rejse, som vi elsker, og som jeg ønsker at dele med jer her på bloggen. Velkommen indenfor!

Billederne er fra før vi gik i gang med renoveringen og er fra husets salgsopstilling.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram