Kunsten at lave en gallerivæg

Kunsten at lave en gallerivæg

Jeg har længe drømt om at lave en gallerivæg med kunst og illustrationer. Derfor blev vi hurtigt enige om at gøre plads til en væg i spisestuen til netop det. En gallerivæg giver den perfekte mulighed for at skabe personlighed i indretningen, da den kan bygges op af kunst, billeder og illustrationer, som understreger netop vores personlighed, stil og farveunivers. Samtidig syntes jeg, at det skaber en virkelig hyggelig stemning i rummet og sammensætningen af de forskellige motiver gør, at man kan gå på opdagelse i billederne.

Gallerivæggen har jeg bygget op af både nye og gamle billeder. Carlsberg plakaten er et loppefund og noget af det første vi købte til vores første fælles lejlighed. Den har derfor en speciel betydning for os. Desuden holder jeg utrolig meget af farverne og ikke mindst stemningen på plakaten – den bringer tankerne fra gode oplevelser på skiløjperne, til varme sommerdage sammen med gode venner og til smukke efterårsdage i naturen med Kasper, som selv går på jagt. Bykortene fra Paris og Rom er minder fra nogen af vores bedste ferier. De er købt på desenio.dk og allposters.dk. De øvrige plakater og kunstkort er nogle jeg har samlet sammen over tid. Kløver plakaten er fra Kortkartellet, det abstrakte familieportræt og vinguiden er fra desenio.dk.

Jeg syntes altid det er meget angstprovokerende at skrue og bore huller i væggene. For når først man er igang, er der ingen vej tilbage! Jeg klistrede derfor papir op på væggen i samme størrelse som de billeder, der skulle hænges op. På den måde kunne jeg flytte rundt på billedformaterne og få en fornemmelse af det færdige resultat, inden vi gik i gang med skruemaskinen. Papiret klistrede jeg op med Masking Tape, så det ikke ødelagde tapetet på væggen.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram