Om

Jeg hedder Katharina Kopranen. Jeg er 31 år gammel og bor i Sorø sammen med min kæreste Kasper på femtende år, vores datter Klara (2016) og Kirstine (2019). Jeg er uddannet Brand Designer og arbejder til daglig som brand designer og grafisker i en kommunikationvirksomhed.

Homemaking.dk afspejler mit liv: arbejdet med at renovere vores drømmehus, min store passion for boligindretning, madlavning, kærlighed og familieliv. Og selvfølgelig alt det, der får det hele til at hænge sammen i en travl hverdag som børnefamilie.

For mig er det at skabe et hjem meget mere end bare at renovere hus og indrette. Vores hjem er den vigtigste base i vores liv og i vores familie. Det er her vi slapper af og restituerer efter en hård og pligtopfyldende dag på arbejde og i daginstitution. Derfor er det også vigtigt for mig, at alle familiemedlemmer, store som små, kan mærke sig selv i hjemmet og bidrager på hver sin måde, som det nu er muligt, til at skabe et godt og trygt familierum. Vores hjem er vores personlige oase og åndehul midt i hverdagens stress og jag. Min mission er derfor, at skabe et hjem der emmer af tryghed, historie og personlighed. Det er en rejse og jeg håber sådan at I vil følge med.

Velkommen indenfor!

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram