Projekt: “Næsten” nyt køkken

Projekt: “Næsten” nyt køkken

Da vi overtog huset var vi meget i tvivl om hvad vi skulle gøre ved køkkenet. Skulle vi indsætte et helt nyt køkken og hvordan skulle det se ud og hvad ville det koste? Eller skulle vi renovere det eksisterende? Efter mange overvejelser faldt valget på det sidste. Det gamle køkken er et Tvis Køkken i god kvalitet og fejler derfor ikke noget, og er egentlig også indrettet meget godt. Farverne på fronterne og bordpladen var dog bare ikke så moderne og var slidt.

Billedet er før renoveringen og er fra husets salgsopstilling.

For at modernisere køkkenet, rev vi de fleste overskabe ned for at få mere lys i rummet. Desuden satte vi nye fliser op, malede alle fronter hvide med en sprøjtmaskine og lagde en ny bordplade på i oliebehandlet eg. Der blev også sat nye hårde hvidevare ind, og en af lågerne fra overskabene blev tilpasset skabet, hvor der før stod en vaskemaskine. Det blev ikke til et nyt køkken, men det føles stort set sådan.

Resultatet er et dejligt lyst og åbent køkken, som indbyder til at gå igang med madlavningen, hvilket er lige i vores ånd. Vi bruger meget tid i køkkenet og elsker at kokkerere, bage, sylte mm. Heldigvis har det smittet af på Klara, som bliver sur hvis ikke der er noget hun kan hjælpe med 🙂 Derfor betyder det alt for os, at vi har fået den plads det kræver, når hele familien skal være samlet herude og at tingene er let tilgængelige.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram